Yolanthe Jaloers? Rol zussen Cabau omgedraaid

Door: Tanja Brouwer
09-08-2019

De jarenlange ruzie tussen Yolanthe Sneijder-Cabau (34) en haar twee jaar oudere zus Rebecca is al een tijd bijgelegd, maar de spanningen kunnen komende tijd weer hoog oplopen. Zeker als Yolanthe jaloers is aangelegd. Zij is namelijk sinds kort niet meer de meest succesvolle van alle zussen Cabau.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Multimiljonair

Een relatie met Wesley Sneijder, een televisiecarrière en duizenden volgers op Instagram: iedereen in Nederland weet wie Yolanthe is. Dat is niet te zeggen over zus Rebecca, want zij is nog altijd ‘de zus van’. Toch heeft zij de komende tijd meer geld te besteden dan Yolanthe, want door haar relatie met multimiljonair Marcel Boekhoorn in ze in een klap rijk. Samen met Marcel gaat ze samenwonen in het duurste penthouse van Amsterdam! 16 miljoen euro zou hun optrekje kosten, en ze hebben uitzicht op de Houthavens, weet weekblad Story.  En dat terwijl Yolanthe in een klein appartement in onze hoofdstad verblijft.

Zussen

Het geluk lacht Rebecca toe, maar het leven van haar zus is de laatste tijd in duigen gevallen. Haar huwelijk met Wesley Sneijder is waarschijnlijk voorbij, en dat betekent dat zoontje Xess Xava opgroeit met gescheiden ouders. Het enige voordeel van dit drama is dat de presentatrice weer even in Nederland verblijft en dicht bij haar familie is. Vooral met zus Xelly, die net bevallen is, heeft ze een erg sterke band. Misschien dat de liefde van haar zussen het verdriet om de scheiding kunnen verzachten.

Meer DenD