Hind ‘weggepest’ uit Nederland

Zangeres Hind werd in Nederland bekend door haar deelname aan Idols, maar ook door haar relatie met de 25 jaar oudere miljadair Marcel Boekhoorn. Die relatie heeft ervoor gezorgd dat ze niet meer in Nederland woont.

Golddigger

,,Ik ben weggepest. Zo voelde het”, vertelt Hind aan magazine Beau Monde over de moeilijke tijd die ze had toen ze samen met Marcel was. ,, Kort gezegd werd ik in Nederland gezien als golddigger. Dat voelde ik overal. Terwijl ik mijn leven lang keihard gewerkt heb.” Hind heeft het gevoel dat mensen anders naar haar keken toen ze een relatie met Marcel had. ,,Ik werd anders behandeld. Deuren gingen dicht. Er werd mij niets meer gegund. Ik droeg mijn ringen niet meer. Omdat ik zo min mogelijk probeerde opvallen.” De zangeres ging zelfs in een simpel T-shirt en gympen naar de studio, om maar niet de indruk te wekken dat ze een golddigger was.

,,Er was veel jaloezie. Dat heeft mij pijn gedaan. Mijn familie en vrienden zijn in Nederland en die mis ik elke dag, maar verder was het fijn om ver weg te zijn.”

Album

De zangeres, die voortaan de artiestennaam Laroussi gebruikt, woont tegenwoordig in Los Angeles, waar ze hard aan haar carrière werkt. Drie jaar geleden werd ze benaderd door schrijver en producer Philip Lawrence, die onder andere samenwerkte met Bruno Mars. Samen met hem werkt ze aan een nieuw album.