HMMIK-kijkers in shock: ‘Kijkt Jeugdzorg hiernaar?’

Een grote schimmelzooi
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Kijkers hebben gisteren vol verbazing naar een nieuwe aflevering van Help Mijn Man is Klusser gekeken. Het huis van Zulaika en Michael zit vol schimmel waardoor hun kinderen steeds ziek zijn. ,,Kijkt Jeugdzorg hiernaar?”, luidt het op X.

Toen Michael en Zulaika hun woning twee jaar geleden kochten, hadden ze het plan om er een volledig gerenoveerde boerderij van te maken. Maar vlak na de koop bleek dat hun toekomstige droomhuis ernstige vochtproblemen heeft. Michael beloofde dit probleem aan te pakken, maar kwam die belofte niet na.

Kinderen ziek

Volgens Zulaika had dat te maken met het verlies van Michaels vader. ,,Kort na de verhuizing kwam het nieuws tot ons dat de vader van Micheal was overleden en zelfs al gecremeerd was. Dat was zo’n grote klap voor hem, sindsdien is hij volledig verlamd. Hij weet niet waar hij moet beginnen”, vertelt ze.

Maar inmiddels zit het héle huis vol schimmel en is Zulaika ten einde raad. Ze besluit dan ook het team van Help Mijn Man is Klusser in te schakelen. Het schimmelprobleem is namelijk zo groot dat de kinderen gezondheidsklachten hebben. ,,De kinderen en ik zijn de hele winter ziek. We hebben last van kortademigheid, astma en huidproblemen. De huisarts heeft gezegd dat dit door de schimmels komt.”

Huilend onder de douche

Het huis is niet alleen ontzettend vies, maar ook koud. Omdat de radiatoren niet werken is er geen verwarming in huis. Zulaika vertelt dat hun jongste kind tijdens het douchen vaak moet huilen omdat het zo koud is. En dat zorgt niet alleen voor grote verbazing bij presentator John Williams, maar ook bij de kijkers.

‘Kijkt Jeugdzorg hiernaar?’

,,Ik zap even langs RTL 4, maar what the f*ck is dat voor ranzige bende? De schimmel kruipt tegen de plinten omlaag. Wat een krot…”, schrijft een kijker op X. En een ander schrijft: ,,Gaat jeugdzorg hiernaar kijken? Een pleegkind in deze viezigheid!”

Tags

HELP MIJN MAN IS KLUSSER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck