Hoe gaat Geraldine haar eenzame avonden doorkomen?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Slecht nieuws voor presentatrice Geraldine Kemper. Haar seksspeeltjes is stuk, dat laat ze via Instagram weten.

Geraldine Kemper had de start van het nieuwe jaar liever anders gezien. Ze stuurde een Instagram Story de wereld in met de tekst: ‘Jaar begint top. Vibrator stuk’, met een foto waarin haar seksspeeltje in een vuilniszak is beland. Dat is voor haar bijzonder vervelend natuurlijk, maar ze hoeft haar nachtelijke avontuurtjes gelukkig niet alleen te beleven.

Een zweepje

Afgelopen maart onthulde de voormalig ‘Spuiten & Slikken’-presentatrice namelijk Freek, haar nieuwe vriend, tijdens het programma ‘Rooijakkers Over de Vloer’. Tijdens het programma ‘Open Kaart’ van Robbert Rodenburg sprak Kemper openhartig over haar liefdesleven. Daarin vertelt ze best wel experimenteel te zijn onder de lakens. Ze zei: ,,Ik vind het bijvoorbeeld best fijn om af en toe geslagen te worden, met een zweepje of iets. Dat wist ik eigenlijk niet echt, dat heb ik met hem wel een beetje ontdekt.” Met hem refereert ze naar haar Freek. Ook heeft ze geëxperimenteerd met bondage. Begin 2020 heeft Kemper aan LINDA onthuld seks te hebben gehad met een vrouw. Ze zei toen: ,,Mijn relaties zijn altijd met mannen geweest, maar het vrouwenlichaam vind ik veel mooier.”

Kinderwens

Of ze ooit aan kinderen wil beginnen, dat weet de presentatrice overigens nog niet. Ze vond zichzelf ten tijde van het interview van ‘Open Kaart’ er nog niet klaar voor.

Tags

GERALDINEGERALDINE KEMPERLIEFDESLEVENVIBRATOR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck