Is de tv-carrière van Kim-Lian van der Meij voorbij?

Kim-Lian
Door: DitjesDatjes
11-08-2017

Kim-Lian van der Meij lijkt haar beste tijd te hebben gehad. De roddelbladen vragen zich zelfs af of de presentatrice nog lang op de buis blijft. Volgens Weekend heeft Van der Meij tot op heden alleen maar flops geleverd.

Flops

“Bij de AVRO leek Kim-Lian een gouden toekomst te hebben. De zender liet haar zelfs het prestigieuze Televizier-Ring Gala presenteren” aldus het blad. De presentatrice had ooit torenhoge ambities. Zo vertelde ze eens in een interview dat ze ‘een soort Linda de Mol’ wilde worden. ‘Iemand die jarenlang succesvolle programma’s presenteert.’
Programma’s als Mindmasters Live, Thuis op Zondag, Show Vandaag mislukten maar ook grote shows als Beast It en De Grote Herkansing kwamen niet echt van de grond.

‘Medewerkers achter de schermen vragen zich inmiddels af hoeveel herkansingen Kim-Lian zélf nog krijgt van haar tv-baas John de Mol’

Kim is naast presentatrice ook actrice en zangeres. Ze leent haar stemgeluid vaak uit aan (Disney)-films dus ze hoeft voorlopig niet op een houtje te gaan bijten.

Kim-Lian

Meer DenD