Hoe Samantha Steenwijk écht 22 kilo afviel: ‘Illegale afslankpillen’

Samantha Steenwijk gebruik levensgevaarlijke pillen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Samantha Steenwijk is maar liefst 22 kilo kwijtgeraakt, zónder fanatiek te sporten. Haar dieetgeheim was naar eigen zeggen veel paardrijden en kleinere porties eten. Maar volgens Yvonne Coldeweijer zou ze illegale pillen hebben gebruikt.

Samantha viel 22 kilo af. Een knappe prestatie, want kilo’s raak je niet van de één op de andere dag kwijt. ,,Ik deed nooit aan sport en ik heb er nog steeds een hekel aan. Maar gelukkig heb ik mijn sport gevonden in mijn paard”, legde ze uit in gesprek met RTL Boulevard. Daarnaast paste ze haar eetgewoontes aan en eet ze nu kleinere porties. En toen vlogen de kilo’s er volgens Samantha ‘vanzelf’ vanaf.

Hersenbloeding door de pillen

Maar volgens Yvonne Coldeweijer raakte Samantha de kilo’s kwijt op een heel andere manier. ,,Ik heb bewijs van illegale afslankpillen genaamd Iomax”, onthult Yvonne in haar nieuwste YouTube-video. ,,Waarom is het illegaal? Omdat mensen er schijnbaar een hersenbloeding door hebben gekregen.”

In Nederland zijn de pillen verboden omdat het amfetamine bevat. Daarnaast is Iomax zeer verslavend en kan je er depressief door worden als je het voor een lange tijd gebruikt. Het product is alleen online verkrijgbaar en op het etiket staat geen informatie over de samenstelling.

‘Halve gare’

,,Goed idee Samantha, om gewoon die pillen te eten en kijken of je het overleeft”, zegt Yvonne sarcastisch. ,,Welke halve gare gaat er nou pillen nemen die super gevaarlijk zijn voor je gezondheid waar je een hersenbloeding van kan krijgen?”

Tags

AFVALLENGEHEIMGEVAARLIJKILLEGAALONTHULDONTHULLINGSAMANTHA STEENWIJKVERBODENYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie