Hoera! Koningin Máxima blaast vandaag 53 kaarsjes uit!

Máxima 53 jaar
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Feest bij de Oranjes thuis: Koningin Máxima vier vandaag haar 53ste verjaardag!

Hoe Máxima haar verjaardag vandaag gaat vieren, wordt niet bekendgemaakt. Wel heeft Videoland haar gebruikers een speciaal verjaardagscadeau gegeven: de laatste aflevering van de serie Máxima is een dag eerder online gekomen.

De serie gaat over de beginnende relatie van Máxima en prins Willem-Alexander. Het verhaal speelt zich af in Argentinië, New York en Nederland. In de laatste aflevering is te zien dat de koning Máxima ten huwelijk vraagt. Tot nu toe heeft bijna de helft van alle Videoland-abonnees het eerste seizoen van de serie gezien, meldt de streamingdienst.

Spaans spreken

Door de serie leren we onze koningin steeds beter kennen, maar afgelopen week kwam er nog een opmerkelijk gerucht naar buiten. De Argentijnse chef-kok Damián Betular was onlangs te zien in het Argentijnse programma Fernet con Grego en blikte terug op het moment dat hij Máxima ontmoette. In gesprek met de Argentijnse presentator Gregorio Rosello deed Damián vervolgens een bijzondere onthulling over de koningin. ,,Als ze hier is, laat ze haar dochters Spaans spreken. Alsof ze haar wortels in Argentinië niet kwijt wil.”

Tags

KONINGIN MAXIMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck