Hollywoodsterren mijden Harry en Meghan: ‘Vertrouwen is weg’

Hollywoodsterren vertrouwen Harry en Meghan niet meer
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hollywoodsterren mijden prins Harry en Meghan Markle en dat doen ze om een reden. Ze zouden bang zijn dat het paar al hun geheimen op straat gooit. ,,Het vertrouwen is weg”, luidt het in Amerikaanse media.

Harry en Meghan verhuisden in 2020 naar Montecito, maar ze zouden de afgelopen tijd erg eenzaam zijn geweest. Veel Hollywoodsterren willen namelijk niets met het paar te maken hebben.

Geen contact

Een insider vertelt in gesprek met de New York Post dat Harry en Meghan geen enkel contact hebben met hun buren, waaronder Steven Spielberg, Julia Louis-Dreyfus en Rob Lowe. Nadat Harry zijn familie de rug toekeerde, zijn beroemdheden bang dat het paar hun geheimen zal delen. Ook zijn ze bezorgd dat het hun band met prins William en Kate Middleton zal verpesten.

Oprah Winfrey

Dat Harry en Meghan eerder dit jaar niet uitgenodigd waren op het verjaardagsfeest van Oprah Winfrey was dan ook geen toeval. ,,Iedereen die daar komt heeft een film te verkopen en een Broadway-toneelstuk dat ze willen debuteren op het scherm in West End in Londen en ze weten dat prins William en Kate, de grootste beroemdheden die daar komen, niet zullen verschijnen als ze denken dat iemand bevriend is met Harry en Meghan”, vertelt journalist Paula Froelich. ,,De grootste beroemdheden van Holywood gaan zich niet in gevaar laten brengen voor Harry en Meghan.”

Afgewezen door het Witte Huis

Harry en Meghan werden in september, na de begrafenis van koningin Elizabeth, ook afgewezen door het Witte Huis. Bij de ceremonie in Londen waren zowel president Joe Biden als zijn vrouw Jill aanwezig. Harry en Meghan hebben toen gepolst of ze mee terug naar Amerika mochten vliegen met de Air Force One, maar dat zat er niet in. ,,Het zou veel commotie hebben veroorzaakt en de relaties met het paleis en de nieuwe koning onder druk hebben gezet”, vertelde een bron aan Daily Mail.

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck