Hond Mambo verstoort audiëntie koningin Máxima

Mambo veroorzaakte bijna diplomatieke rel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hond Mambo heeft een audiëntie van koningin Máxima verstoort. Terwijl de koningin de minister-president van Barbados ontving in Paleis Huis ten Bosch, sloop de toypoedel binnen…

Máxima ontving afgelopen dinsdag minister-president Mia Mottley van Barbados op Paleis Huis ten Bosch. Het gesprek ging onder meer over de risico’s van klimaatverandering en hoe financiële diensten de bevolking kunnen helpen om financieel weerbaar te worden. Bijvoorbeeld door betaalbare leningen om investeringen te doen die bijdragen aan duurzaamheid. 

Mambo verstoort audiëntie

Maar tijdens de audiëntie kregen de koningin en de premier onverwacht bezoek. Hond Mambo sloop de zaal binnen en in plaats van haar trouwe viervoeter weer weg te sturen, nam Máxima Mambo op schoot.

Zomerfotosessie

Het is niet de eerste keer dat de toypoedel de show steelt. Tijdens de zomerfotosessie afgelopen zomer probeerden de Oranjes netjes te poseren op het winderige strand van Scheveningen, maar Mambo ging er steeds vandoor. Mambo had blijkbaar geen zin om met het koninklijke gezin te hurken in het zand.

De show stelen

Mambo maakt sinds 2021 deel uit van het koninklijke gezin. Toypoedels zijn slim en makkelijk om te trainen. Ze zijn dol op zwemmen, houden van kinderen en kunnen goed omgaan met andere huisdieren en honden. Ze willen graag aandacht en zich onderdeel van het gezin voelen. Als ze niet voldoende aandacht krijgen kunnen ze zich misdragen, of, zoals in het geval van Mambo: de show stelen!

Tags

KONINGIN MAXIMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck