Hoog libido zorgt voor bizarre uitzending ‘Ik Vertrek’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lies Jansen

Met meer dan een miljoen kijkers blijft ‘Ik Vertrek’ van NPO-1, een daverend succes. Zo ook de opmerkelijke aflevering gisteren, met 1,2 miljoen bekijks. Twitter ging los.

De authenticiteit met karakteristieke figuren blijft keer op keer verrassen. Onder andere familie Meiland is bekend geworden door middel van het programma ‘Ik Vertrek’. Deze aflevering vertrok familie Freeling naar Italië, wat voor veel reactie zorgde.

het klassieke ‘Ik Vertrek-verhaal’

Voor het klassieke ‘Ik Vertrek-verhaal’ zat je gister goed. Zo ging het om een eeuwenoud pand waar jaren niks aan was gedaan, beschikte de familie over minimale taalkennis en hadden ze een financiële ‘cash flow’ tegenvaller. Toch was deze aflevering nog iets opmerkelijker door onder andere het libido van de vrouw.

Eerder vreemdgegaan

Het stel heeft door het klussen een tijd moeten leven met een lange-afstandsrelatie. Man Myron ging alvast aan de camping werken en moeder Dora bleef bij de kinderen. Dora geeft eerlijk toe dat maar lastig te vinden: ,,Ik ben in een voorgaande LAT-relatie vet vreemdgegaan.” Ook nu heeft Dora moeite met de afstand tussen haar en haar man: ,,Het zorgt voor fysiek gemis.” De presentator kan het niet laten en grapt bij de hereniging, dat Dora niet is vreemdgegaan in de tussentijd.

‘Hoe natter hoe beter’

Als de twee weer zijn herenigd en samen kunnen klussen vindt Dora het maar moeilijk van haar man af te blijven: ,,Echt supersexy, zo’n klussende man.” Maar misschien was de meest opmerkelijke uitspraak toch wat later in de uitzending. Myron geeft aan vies en klef te zijn van het harde werken. Maar Dora vindt dat geen enkel probleem: ,,Maakt me niet uit. Hoe natter, hoe beter!”

Tags

IK VERTREKNPONPO1

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck