Hoogzwangere Bibi Breijman zet haters op plek!

Bibi Breijman heeft genoeg van de hatelijke opmerkingen die zij keer op keer krijgt. Op Instagram zet zij de haters op hun plek op een originele manier. Ze heeft de reactie ‘aandachtshoer’ laten bedrukken op een t-shirt.

Stoer staat ze geposeerd met haar shirtje aan op een foto die ze op Instagram heeft gedeeld. Zo schrijft ze onder de foto:Hoi haters van vandaag, wat een talent hebben jullie toch. Daar zouden jullie eigenlijk iets mee moeten doen. De hele dag berichten schrijven naar mensen die jullie niet kennen bijvoorbeeld! Ik hoop dan ook dat jullie voldoening hebben kunnen halen uit het plaatsen van deze comments. Neem nou de reactie: “vuile aandachtshoer”, zo inspirerend! Ik dacht; die laat ik afdrukken op mijn shirt! Zodat ik elke keer wanneer ik dit shirt draag, ik weer even herinnerd word aan wie ik werkelijk ben.”

Heftig

Ook heeft ze als bewijs een screenshot van de negatieve reacties toegevoegd. Dat Bibi hoogzwanger is doet de haters helemaal niets, want ze gaan flink los onder één van haar YouTube-video’s. Zo schrijven ze: ,,Stel je niet zo aan man, vuile aandachtshoer!’’ En ook ,,Zijn er echt mensen die de volle acht minuten naar het gejammer van deze aandachtshoer hebben gekeken?’’ Zoals Bibi ook wel zegt: ,,Een dag niet gehaat, is een dag niet geleefd!’’

 

View this post on Instagram

Hoi haters van vandaag, wat een talent hebben jullie toch. Daar zouden jullie eigenlijk iets mee moeten doen. De hele dag berichten schrijven naar mensen die jullie niet kennen bijvoorbeeld! Ik hoop dan ook dat jullie voldoening hebben kunnen halen uit het plaatsen van deze comments. Neem nou de reactie: “vuile aandachtshoer”, zo inspirerend! Ik dacht; die laat ik afdrukken op mijn shirt! Zodat ik elke keer wanneer ik dit shirt draag, ik weer even herinnerd word aan wie ik werkelijk ben. Geschreven door iemand die mij vast beter kent dan wie dan ook? Met zoveel klasse en intelligentie én, als klap op de vuurpijl, geïllustreerd met een profielfoto van een anonieme kat of een plaatje van Transformers, want die zijn zo cool. He-le-maal te gek! Ga zo door, zo heerlijk veilig vanachter je scherm mensen haten op internet. Dat is pas echt iets om trots op te zijn.. Want een dag niet gehaat is een dag niet geleefd natuurlijk! ❤️ #levensmottogoals #grootdenkers #ikvindhelemaalmooi #dieselhatecouture @diesel

A post shared by Bibi Breijman (@bibibreijman) on