Hoop voor Joe Exotic: ‘Trump kijkt naar zaak’

Door: DitjesenDatjes
09-04-2020

Joe Exotic, wiens echte naam Joe Maldonado-Passage is, zit momenteel een gevangenisstraf uit van 22 jaar. Onder meer voor is dierenmishandeling en voor het voorbereiden van een moordaanslag op rivale Carole Baskin. De kans bestaat dat de man vervroegd vrijkomt, want Donald Trump is bereid naar de zaak te kijken.

Straf te zwaar?

De interesse van Donald in de Tiger King werd gewekt door zijn zoon Donald Trump Jr. Hij liet in een interview met een radiostadion weten dat hij de straf nogal zwaar vond. Vervolgens kreeg zijn vader vragen van de media over de Tiger King. De Amerikaanse president zei daarop: ,, Ik zal eens gaan kijken, heet hij echt Joe Exotic.”

Sinds de Netflixserie die enkele weken terug op de streamingsdienst verscheen, is Joe Exotic wereldwijd bekend. Kijkers werden in zijn bizarre verhaal meegetrokken en konden niet geloven wat ze allemaal zagen. In een aantal afleveringen is onder meer te zien hoe de arm van een werknemer van Joe, die een dierentuin had met grote katachtigen, werd afgerukt door een tijger, hoe hij meerdere relaties onderhield en zelfs trouwde met mannen die helemaal niet homoseksueel waren en hoe hij gouverneur wilde worden. De haat voor rivale Carol Baskin, een vrouw die de katachtigen wilde ‘redden’ van Joe, ontwikkelde zich en Joe zou uiteindelijk een moordaanslag op haar hebben beraamd. De serie is zo populair dat er binnenkort nog een aflevering verschijnt.

Meer DenD