How I Met Your Mother krijgt spin-off bij Hulu

Door: DitjesDatjes
21-04-2021

De populaire sitcom How I Met Your Mother krijgt een spin-off. Streamingdienst Hulu heeft tien afleveringen besteld van How I Met Your Father. Hilary Duff speelt de hoofdrol, zo is woensdag aangekondigd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De opzet van het plot lijkt op die van How I Met Your Mother. Het hoofdpersonage, Sophie, vertelt haar zoon hoe ze haar vader heeft ontmoet in 2021. Het origineel draaide om Ted die in het jaar 2030 zijn kinderen vertelde over gebeurtenissen die uiteindelijk leidden tot zijn ontmoeting met hun moeder. Zijn zoektocht begon in het jaar 2005.

De spin-off wordt gemaakt door Isaac Aptaker en Elizabeth Berger maar de originele bedenkers, Carter Bays en Craig Thomas, doen ook mee aan het project. Wanneer de eerste afleveringen te zien zijn, is nog niet bekend.

Lizzie McGuire

How I Met Your Mother liep van 2005 tot 2014 en telt in totaal negen seizoenen. De hoofdrollen werden gespeeld door Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris en Alyson Hannigan.

De show is een opsteker voor de 33-jarige Duff. Zij zou eigenlijk momenteel bezig zijn met een reboot van Lizzie McGuire, maar pogingen om de serie nieuw leven in te wekken mislukten eind vorig jaar.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD