Huishoudbode: Door de wol geverfd

Door: Tanja Brouwer
01-02-2020

De moderne winkel is steeds vaker een combinatie van een fysieke-  en online winkel. Dat bewijst ook het Wolplein in Zaltbommel. Op een oppervlakte van liefst 1000 vierkante meter op  een bedrijvencentrum vlak bij de A2 heb je hier de keuze uit een onvoorstelbare hoeveelheid wol, garen en andere  accessoires zoals naalden, boeken, vullingen en technieken.

Tekst gaat verder onder advertentie

Grootste van Europa

,,Onze online winkel is op wolgebied zelfs de grootste van Europa met ook een Duitstalige en Engelse site,” vertelt teamleider marketing Kim Koopmans.

De winkel wordt een inspiratiecentrum genoemd.   Kim zegt: ,,Wij geven hier ook cursussen en andere evenementen, maar onze kracht ligt vooral in de begeleiding van de klanten. Je kunt hier gewoon wol kopen, maar op onze site hebben wij ook diverse patronen. Van bijvoorbeeld een shawl, trui of een deken. Je koopt bij ons de wol en via onze site krijg je online elke week nieuwe opdrachten zodat je jouw project kunt maken. En als je iets niet begrijpt, neem je gewoon contact met ons op.”

Deze klantvriendelijkheid wordt zeer op prijs gesteld. De winkel, die niet in het weekeinde geopend is, is een waar snoepparadijs aan kleurtjes en mogelijkheden. Je raakt er niet uitgekeken.

Kim  vertelt: ,,Onze klanten zijn vrijwel allemaal vrouwen maar wel van heel jong tot heel oud. Het gaat zo goed dat we uit ons jasje zijn gegroeid en binnenkort naar een groter pand verhuizen en wel twee straten verderop. Volg ons maar op onze website.”

Wolplein.nl

Valeton 9a

Zaltbommel

Meer DenD