Humberto reageert met spreuk over de liefde

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De 25-jarige Fleur Louwe stond gisteren in de weekbladen Story en Privé. Daar vertelde ze over alle ophef rondom haar en Humberto Tan, want volgens de geruchten hebben zij een relatie. Hoewel Fleur geen duidelijke antwoorden gaf, heeft Humberto toch de behoefte om te reageren. Op Instagram heeft hij een opmerkelijk filmpje geplaatst.

Jaloers

Enkel de hand van Humberto en een stuk papier en pen zijn in beeld. Op het papier schrijft hij ‘Amor Vincit Omnia’, wat ‘Liefde Overwint Alles’ betekent. Hij schrijft er verder niets bij, dus de bedoeling blijft nogal vaag maar zijn vrouw Ineke reageert wel onder de post met vijf hartjes! Collega’s van Humberto, waaronder Marco Borsato, Andy van der Meijde en Bobbi Eden reageren op het filmpje met een hartje. Ook veel volgers van Humberto steunen de presentator, en vinden dat er enkel over hem geschreven wordt omdat anderen jaloers zijn. Ook vinden ze dat niemand zich met andermans relatie hoeft te bemoeien.

Het is niet de eerste keer dat Humberto in het nieuws komt met een affaire. Twee jaar geleden werd de presentator meerdere malen bij het appartement van Dionne Stax gespot. Humberto en zijn vrouw Ineke gingen tijdelijk uit elkaar, maar uiteindelijk ging de presentator weer wonen in de echtelijke villa.

 

https://www.instagram.com/p/BzLURJZi5K_/

 

Tags

AFFAIREDIONNE STAXFLEUR LOUWEFOTOGRAFEHUMBERTO TANINEKENOSREACTIEVREEMDGAANVROUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie