Humberto Tan bewaarde een groot geheim

Humberto Tan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Noem het gerechtigheid voor Humberto Tan. Of anders de zoete wraak van een kampioen. Humberto Tan, die een paar jaar geleden onverbiddelijk aan de kant werd geschoven door de vorige directie van RTL krijgt zijn revanche.

Tan krijgt een talkshow op RTL op zondagavond, waarin wordt teruggekeken op het nieuws van de vorige week. Bovendien gaat hij in de sportzomer van 2021 Beau en Jinek vervangen.

Dat is voor de presentator, die met zijn Late Night op een gegeven moment de concurrentie van de publieke omroep niet meer aankon, een absolute overwinning. Zijn positie was onhoudbaar, ook omdat intern de kritiek aanzwol. Het resulteerde in een crisissituatie. Bovendien was er veel turbulentie in het privéleven van Tan.

LEES OOK: Laatste jaar was voor Humbert lijdensweg

Uiteraard had Humbert nog zijn eigen tv-programma’s, waaronder een muziekshow, en is hij ook op Radio 1 wekelijks te beluisteren in de middag.

Het besluit van RTL-televisiedirecteur Peter van der Vorst om weer bij Humberto Ran aan te kloppen zal de presentator goed doen. Vanzelfsprekend duurde het even voordat het nieuws openbaar zal worden, maar is het geheim vanaf nu geen geheim meer.

Tags

HUMBERTO TANKIJKCIJFERSPETER VAN DER VORSTRTL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie