Humberto Tan in relatietherapie na affaire met Dionne Stax

Humberto Tan Dionne Stax
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Onlangs bevestigde Humberto Tan voor het eerst zijn affaire met Dionne Stax. Na jaren lijken de problemen met zijn partner Ineke opgelost, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Relatietherapie heeft daar een grote rol in gespeeld.

Sloeg de vonk hier al over?

,,Ik heb in Ineke een fantastische vrouw”, vertelde hij eerder aan weekblad Story. Toch ging hij de fout in met Dionne Stax. De affaire zou zich vier jaar geleden hebben afgespeeld, maar het lijkt erop dat de vonk al veel eerder oversloeg. Beelden uit 2015 van RTL Late Night laten zien dat Dionne het erg naar haar zin heeft met Humberto.

LEES OOK:

Humberto Tan geeft eindelijk affaire met Dionne Stax toe

Toeval?

En hoewel Humberto zijn kaken stevig op elkaar hield, gingen er wel vele geruchten de ronde over de affaire. Zijn relatie met Ineke wist hij uiteindelijk te redden, maar RTL Late Night kon hij gedag zeggen. Toeval?

Vier jaar later besluit Humberto de affaire dan toch te bekennen aan de buitenwereld. Onlangs had hij een interview met De Volkskrant, waarin de krant besloot de vraag te stellen of de affaire te maken heeft gehad met zijn ontslag.

,,Nee, nee. Dat weet ik echt zeker: dat speelde totaal geen rol”, reageerde de presentator fel. Met die woorden geeft hij de affaire met Dionne eindelijk toe. ,,Het was een opeenstapeling van factoren waardoor het niet meer liep.”

Relatietherapie

De affaire zorgde natuurlijk wel voor een hoop problemen in zijn relatie met Ineke. Problemen waarvoor ze naar een relatietherapeut zijn gegaan. ,,De therapeut was zeker goed. We zijn nooit echt ver uit elkaar geweest, maar gesprekken hebben wel geholpen”, aldus Humberto in Story.

[poll id=”12″]

Tags

AFFAIREDIONNE STAXHUMBERTO TANRELATIETHERAPIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck