Huub Stapel los op Yvon: ‘Wat een dom wicht’

Een groot deel van Nederland had in april kritiek op Yvon Jaspers, toen ze te gast was bij de talkshow van Jeroen Pauw. Haar zielige gedrag, in bijzijn van de familie van Anne Faber, over haar nevenwerkzaamheden viel bij velen in het verkeerde keelgat. Ook Huub Stapel heeft zich kapot geërgerd aan de presentatrice.

Koe

De Flikken-acteur laat in een gesprek met krant AD weten totaal niet gecharmeerd te zijn van Yvon Jaspers, die soms nogal kinderachtig tegen de kandidaten in Boer zoekt Vrouw praat. ,,Yvon Jaspers is de grootste koe die ik ooit op televisie heb gezien. Wat een dom wicht zeg”, zegt Huub. De acteur vindt niet alleen Yvon stom, ook van het programma Boer zoekt Vrouw begrijpt hij helemaal niets. En dat terwijl er iedere zondag een miljoenenpubliek naar kijkt: ,,Allereerst is er niets romantisch aan, op die boerderijen: het is knoerthard werken om te overleven en financieel het hoofd boven water te houden. Vechten.”

Huub is nog niet uitgeraasd, want hij wil ook nog wat zeggen over het optreden van Yvon bij Pauw: ,,Ze moet zich doodschamen, wat een vertoning zeg”, laat Huub weten. ,,Jaspers incasseert tonnen voor haar schnabbel bij ForFarmers en vervolgens huilt ze krokodillentranen bij Jeroen Pauw als iemand daar wat van zegt.”