Huwelijkscrisis Jeroen bevestigd door verkoop villa?

Door: DitjesenDatjes
11-05-2020

Het huwelijk van Jeroen van der Boom zou niet goed gaan. Tenminste, dat is door insiders beweerd. En het toeval wil dat Jeroen enkele dagen geleden zijn Blaricumse villa te koop heeft gezet. Toeval?

Schandalig!

Bekendeburen schrijft dat het in het Gooi gonst van de geruchten dat de zanger huwelijksproblemen zou hebben en daarom zijn villa te koop heeft gezet. Hij ontkende die geruchten onlangs nog aan weekblad Story. ,, Ik herken me hier totaal niet in. Wat een zielig verhaal is dit. Schandalig! En laat het duidelijk zijn: ik ben tot over mijn oren verliefd op mijn eigen vrouw.”

Toch verkopen Jeroen en zijn vrouw, die samen twee zoons hebben, hun liefdesnestje. De villa staat te koop voor 3.5 miljoen euro. Zelf kochten de zanger en zijn vrouw het huis in 2010 voor 2.3 miljoen. Ze zullen dus een enorme winst kunnen maken! Voor die 3.5 miljoen euro krijgt de toekomstige koper maar liefst 511 vierkante meter woonoppervlakte, vijf slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast is er ook een wijnkelder, een gym en een muziekkamer met openslaande deuren naar het terras.

Twee of één huis?

De grote vraag is natuurlijk: zullen Jeroen en zijn vrouw de overwaarde splitten en ieder hun eigen weg ingaan, of kopen ze een andere prachtige villa waar ze samen met hun zonen zullen wonen?

Meer DenD