Identiteit geheime vriendin Jeffrey Epstein onthuld

Vriendin Epstein
Door: Tanja Brouwer
04-08-2020

De geheime vriendin van Jeffrey Epstein blijkt een kinderboekenauteur te zijn wier bijnaam ‘Chocolate Sauce’ is. Deze Shelley Lewis noemt zichzelf een spirituele ondernemer. Ze kwam ter sprake in een van de laatste documenten die de rechtbank behandelde in de zaak van Ghislaine Maxwell.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Sociale media verwijderd

Lewis zou regelmatig hebben meegevlogen met het privé-vliegtuig van Jeffrey Epstein. Volgens Ghislaine Maxwell, nu zelf ook beschuldigd van seks met minderjarigen, was Lewis de vriendin van Epstein. De vrouw weigert om te reageren op het nieuws, maar heeft inmiddels wel al haar sociale media verwijderd.

Toen ze 22 jaar oud was zou Lewis voor het eerst hebben afgesproken met Epstein. Hij was toen 46 jaar. Lewis heeft ooit gezegd dat ze Epstein zag als ‘mentor’ en dat ze erg tegen hem opkeek. ,,Hij was zo origineel en zijn denkproces was heel bijzonder. Hij gaf mij een ‘alles is mogelijk- mentaliteit’.”

Kinderboek

Het boek dat Lewis schreef is een kinderboek met de naam ‘Key to the heart’. Daarin prijst ze vrouwen als Laura Bush en schrijfster JK Rowling.

Meer DenD