Identiteit mannelijke reisgenoot Leontine onthuld!

Leontine Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Leontine Borsato is op dit moment zonder Marco maar mét een andere man op vakantie. Dat ontdekte DenD gisteren via haar Instagrampagina. De identiteit van de man, die zonder shirt op hetzelfde jacht als Leontine was, is nu onthuld.

Griekenland

Het zou niet gaan om een nieuwe liefde, maar om Leontine’s goede vriend Leco van Zadelhoff! De haarstylist en visagist deelt foto’s op zijn Instagram die wel heel erg lijken op de kiekjes die Leontine laat zien. De locatie waar Leontine is wordt ook meteen duidelijk: Póros in Griekenland! De twee delen zelfs hetzelfde filmpje in hun Instagram stories, namelijk een aantal dolfijnen die naast hun boot zwemen.

Lees ook:
Leontine deelt sexy foto op Instagam

Heftige tijd

De vakantie had Leontine waarschijnlijk wel even nodig want ze heeft een heftige en emotionele tijd achter de rug. Begin dit jaar werd bekend dat zij en Marco Borsato na meer dan twintig jaar samen geweest te zijn uit elkaar gaan. Dat nieuws kwam vlak na de geruchten over een aantal affaires die de zanger zou hebben gehad.

Inmiddels lijkt de inboedel verdeeld en binnenkort trekt Marco in zijn penthouse in Alkmaar en verhuist Leontine naar een woning in Blaricum.

Tags

GRIEKENLANDLECO VAN ZADELHOFFLEONTINE BORSATOMARCO BORSATOVAKANTIEVRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck