Identiteit van ‘person of interest’ in zaak Maddie McCann bekend!

Door: DitjesenDatjes
20-11-2017

De identiteit van ‘de vrouw in het paars’ is ontmaskerd. De Bulgaarse vrouw werd tien jaar geleden ten tijde van de vermissing van de 3-jarige Maddie McCann gezien bij het hotel, maar vervolgens is met die informatie niks gedaan. Nu heeft een onderzoeksteam de vrouw eindelijk weten te traceren.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Serveerster

Het gaat om de Bulgaarse Luisa Todorov. De 58-jarige vrouw werkte destijds in Portugal als een serveerster. Het gezin McCann heeft op de eerst avond van hun vakantie in het restaurant gegeten waar Luisa werkte. Vervolgens is de vrouw gezien, terwijl ze opvallend naar het appartement keek. Ze was toen samen met haar man en volledig in het paars gekleed.

Detectives hebben er maanden over gedaan om te achterhalen wie het koppel is, maar eindelijk is het nu gelukt. De twee worden gezien als cruciale getuigen, en mogelijk zelfs verdachten.

Verdacht

Het is slordig dat de politie niet eerder het koppel opspoorde. Getuigen vertelden namelijk al tien jaar geleden dat ze twee verdachte personen zagen die lang naar het appartement waar de familie McCann in verbleef keken. Ook is het stel vijf dagen na de vermissing van de peuter verhoord.

Meer DenD