IJsbeer in The Masked Singer onthuld? ‘Je wordt rood!’

Is Damien de IJsbeer?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na het geweldige optreden van de IJsbeer in The Masked Singer zijn kijkers enorm benieuwd wie er in het pak zit. En wanneer een BN’er wordt gevraagd of hij de IJsbeer is, reageert hij behoorlijk verdacht…

De hints en de zangstem van de IJsbeer heeft al een aantal namen opgeleverd. Zo wordt Edson da Graça veel genoemd, want los van zijn zangstem is hij ook lang genoeg om de IJsbeer te kunnen zijn. Maar er wordt ook nog een andere naam genoemd.

Hints

Juicekanaal Realityfbi vermoedt dat Domien Verschuuren de IJsbeer is. Het kanaal verwijst naar de hint ‘kennis top 40 en luisterpubliek’. ,,Domien presenteert de top 40 op de radio voor een luisterpubliek”, schrijft het kanaal op Instagram. Maar ook een andere hint kan naar Domien wijzen. In het filmpje van de hints zagen kijkers hoe de IJsbeer zijn huis aan het stofzuigen is. Vervolgens komen er rode nagels in beeld. ,,Tijdens het stofzuigen van rode nagels en schoonmaken komen diverse hints samen. Denk aan de nagellak-actie van Serious Request, en de deelname van Domien aan Make Up Your Mind”, legt het kanaal uit.

‘Jij bent de IJsbeer’

Ook de Qmusic-collega’s van Domien vermoeden dat hij de IJsbeer is. ,,Wij moeten even praten, Domien”, zegt Anton Griek tijdens de middagshow van Qmusic. ,,Ik denk dus, met vele anderen, dat jij de IJsbeer bent.”

‘Je wordt rood!’

Anton somt vervolgens alle hints op die naar Domien kunnen wijzen. ,,Dit kan toch gewoon niet missen?”, zegt hij tegen Domien. Vervolgens laat Anton een stukje horen van het optreden van de IJsbeer. ,,Ja, dit ben jij. Oudejaarsavond is natuurlijk de ontknoping. Wil je het nu al zeggen, of kost je dat te veel geld?”

Domien weet even niet wat hij moet zeggen. ,,Ik kan natuurlijk helemaal niets zeggen… Ik kan niet zeggen dat ik het ben, maar ik kan ook niet zeggen dat ik het niet ben”, zegt hij. ,,Maar je wordt wel steeds roder!”, roept Nathalie van Suijlekom.

DenD wil uw mening weten

Is Domien Verschuuren de IJsbeer in The Masked Singer?

Tags

THE MASKED SINGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck