IJzige ontvangst voor Harry en Meghan

IJzige ontvangst Harry en Meghan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Harry en Meghan zijn momenteel in Engeland vanwege het 70-jarig jubileum van Queen Elizabeth. Daar moest het koppel de hele koninklijke familie onder ogen komen. Volgens een koninklijke expert werden Harry en Meghan dan ook niet door iedereen hartelijk ontvangen…

Harry en Meghan werden gisteren voor het eerst in het openbaar in Engeland gezien nadat ze meer dan twee jaar geleden stopten als werkende royals.

Gespot bij jubileumviering

Meghan werd gisteren door het raam van Buckingham Palace gefotografeerd. Op de foto’s, die werden gepubliceerd door diverse Britse media, is te zien hoe ze grapjes maakt met jonge leden van de koninklijke familie. Harry stond achter haar.

Het stel werd ook nog afgebeeld terwijl ze aan het praten waren met de hertog van Kent, de neef van de Queen, die naast haar op het balkon van Buckingham Palace stond om het laatste deel van Trooping the Colour te kijken.

Op de achtergrond

Meghan droeg een marineblauwe jurk en een enorme hoed en Harry leek een pak te dragen. Hij droeg geen militair uniform zoals zijn vader en broer, omdat hij zijn eretitels was kwijtgeraakt nadat hij was gestopt als werkende royal.

Volgens Britse media hielden Harry en Meghan zich ‘rustig’. Ze bleven de hele dag op de achtergrond en waren niet welkom op het balkon tijdens de balkonsc√®ne.

‘Heel ongemakkelijk’

Maar hoewel Harry en Meghan vrolijk werden afgebeeld op de foto’s, zouden ze een ijzig ontvangst hebben gekregen toen ze aankwamen in Engeland. ,,Sommige mensen in het paleis waren erg nerveus over hun aanwezigheid hier”, vertelt koninklijke expert Russell Myers in gesprek met Sky News.

Volgens Myers leken Harry en Meghan het naar hun zin te hebben, maar was het in het begin ‘heel ongemakkelijk’. ,,Er moet nog veel gebeuren voordat ze binnenkort aan de kersttafel worden uitgenodigd.”

Tags

Harry en Meghanmeghan marklePrins HarryQueen Elizabeth

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie