Ik Vertrek: Familie Meiland moet Hengelo verlaten

Meiland weg uit Hengelo
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De kogel is door de kerk: de familie Meiland moet hun woonboerderij in Hengelo definitief verlaten. Eerder maakte de familie bekend dat er problemen waren met de gemeente en dat ze hun woonboerderij waarschijnlijk zouden moeten verlaten. Nu is het inderdaad weer tijd voor de familie om de biezen te pakken…

Een slecht begin van het jaar voor de familie Meiland. In Linda’s Wintermaand onthulde Martien al dat er problemen waren met de woonboerderij. ,,We krijgen brieven dat we hier waarschijnlijk helemaal niet mogen wonen”, onthulde Martien.

Gemeente

Op de woonboerderij wonen Erica, Martien en Maxime in drie aparte woongedeeltes, met een gezamenlijke tuin. De familie trok afgelopen zomer in en was helemaal gesetteld, maar daar komt nu een einde aan.

,,Door problemen met de gemeente Bronckhorst zullen wij hier op termijn moeten vertrekken”, vertelde Erica aan Nu.nl.

Wéér inpakken en wegwezen dus.

Samenwonen

Eerder maakte Erica bekend dat Maxime van plan is te gaan samenwonen met haar vriend Leroy. Het stel zou hard op zoek zijn naar een mooie plek voor haar, haar vriend en haar dochtertje Claire (3).

Het appartement waar Leroy woonde is al verkocht, en nu zal ook Maxime binnenkort uit Hengelo moeten vertrekken. Er zit dus enige haast bij de zoektocht naar een nieuw paleisje.

LEES OOK:

Erica Meiland haalt uit naar Frank en Rogier: ‘Dit zouden wij NOOIT doen’

Tags

CHATEAU MEILANDERICA MEILANDFAMILIE MEILANDHENGELOLEROY MOLKENBOERMARTIEN MEILANDMAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck