Imanuelle uit jeugdserie geschreven

Door: DitjesenDatjes
24-07-2019

Imanuelle Grives ondervindt nu al de gevolgen van haar onverstandige actie afgelopen weekend op het Belgische festival Tomorrowland. De actrice had drugs bij zich en later vond de politie ook drugs, waaronder verschillende harddrugs, in haar woning. Ze zit momenteel vast in de Belgische gevangenis.

Productiebedrijven

De actrice beweert zelf dat ze zich aan het voorbereiden was voor een rol als drugsdealer. Ze wilde dus weten hoe het is om dat in het echt te doen en hoe dat voelt. Haar advocaat houdt die verklaring vol, maar volgens velen is dat heel ongeloofwaardig. Het is hartstikke onverstandig dat te doen, illegaal en gevaarlijk.
Peter R. de Vries liet maandagavond al in RTL Boulevard weten niets te geloven van die verklaring en nu vertelt Luuk Ikink dat de redactie allemaal productiebedrijven heeft gebeld en niet één wist wat van de rol van Imanuelle. De grote vraag is dus: bestaat die rol wel?

,,Ik heb haar advocaat ook gevraagd of hij een kritisch tegengeluid heeft tegen de uitzending van gisteren, waarin ook werd gezegd: ‘We weten helemaal niet over welke rol ze het heeft.’ Die wil niet reageren tot de zitting van vrijdag”, vertelt Boulevard advocate Mariëlle van Essen.  ,,Wat ik op zich begrijp, maar het maakt eigenlijk helemaal niet uit. Ik zou haar hebben geadviseerd: ‘Hou dat maar even voor je, beken gewoon en ga door het stof.‘”

Rol

En door het stof gaat Imanuelle, of ze nou wordt veroordeeld of niet. Heel Nederland weet nu dat ze is opgepakt én ze is al uit een serie geschreven. Ze speelde een gymjuf in de jeugdserie Spangas, maar die opnames vinden deze week plaats. Imanuelle zit nog ieder geval tot vrijdag vast en kan er dus niet bij zijn.

Meer DenD