Influencer Jade Anna (18) koopt huis

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Influencer Jade Anna heeft zichzelf wel een héél bijzonder kerstcadeau gegeven. Dat maakt zij op haar Instagram bekend. 

Jade Anna, achttien jaar, is een veel omstreden Youtuber, Instagrammer en influencer. Ze timmert hard aan de weg en heeft op YouTube inmiddels bijna 250.000 abbonnees, en op Instagram bijna 900.000 volgers.

Relatie met Gio

De laatste tijd was ze veel in het nieuws, omdat haar relatie met Gio (één van de rijkste Youtubers uit Nederland) onlangs uit is gegaan. Er was veel kritiek op de relatie, omdat veel mensen denken dat Jade wilde profiteren van Gio’s beroemdheid.

Break-up

Ze was al vrij snel bij hem ingetrokken, maar in een video op Gio’s YouTube-kanaal maakten de twee onlangs bekend dat de relatie over is. In hun vlogs nemen ze de kijkers mee in het break-up. Jade Anna is druk in de weer met verhuisdozen, terwijl Gio om zichzelf te troosten een Porsche koopt. 

In diezelfde video lieten ze weten dat Jade Anna weer tijdelijk bij haar moeder zou gaan wonen. Maar vandaag plaatste zij een bijzondere foto op haar Instagram.

“A Christmas present from me to me”

In een vierdelige fotoreeks is de net volwassen influencer te zien met een sleutel. 

“A Christmas present from me to me   Juli 2023 krijg ik de sleutel van mijn eigen huis! Dit jaar afsluiten met op mijn 18e een eigen huis kopen had ik nooit durven dromen. Zo mega blij en trots & kan niet wachten op dit nieuwe avontuur ❤️! Binnenkort deel ik alles erover met jullie, maar eerst even kerst vieren met de fam. Hele fijne feestdagen iedereen, wees extra lief voor elkaar. Hele dikke knuffel van mij”, schrijft ze onder de reeks.

Waar en welk huis Jade Anna heeft gekocht is nog onbekend. 

Tags

GEKOCHTGIOHUIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck