‘Ingebroken bij Marco en Mary Borsato’

Marco Borsato
Door: DitjesenDatjes
10-06-2020

Opnieuw tegenslag voor Marco Borsato. Volgens weekblad Weekend is er ingebroken in het huis van zijn moeder Mary, waar ook hij sinds zijn scheiding inwoont. De dieven zouden kostbare spullen hebben meegenomen uit de vrijstaande villa in Stompetoren.

Sieraden en camera’s

In het blad staat dat er dierbare sieraden zijn verdwenen van Mary en ook dat de peperdure fotografie-apparatuur van Marco weg is. De twee hebben zelf nog niet gereageerd op het nieuws van de inbraak.

Verhuizen

Sinds het nieuws van de breuk tussen Marco en Leontine begin dit jaar, woont de zanger bij zijn moeder Mary in. Volgens insiders gaat het niet goed met Marco. Hij zou kampen met een burn-out en totaal niet lekker in zijn fel zitten. Daarnaast moeten fans volgens de weer anderen verwachten dat er pas in 2021 nieuwe muziek uitkomt van Marco en dat hij ook dan pas zal gaan optreden.

Met Leontine zou het ondertussen een stuk beter gaan. Vlak na het nieuws van de breuk is zij samen met een vriendin op vakantie geweest en ook nu lijkt ze veel steun te hebben aan haar vrienden en vriendinnen. Op dit moment woont ze in de echtelijke villa in Blaricum waar zij en Marco jaren gelukkig waren. Naar verluidt is ze hard op zoek naar een plekje voor zichzelf. Ze zou wel in Blaricum willen blijven, maar liever dichterbij het centrum wonen.

Marco zou een appartement hebben gekocht in Alkmaar waar hij binnenkort in kan trekken.

Meer DenD