Insecten bezorgen Nicolette en Bas horrornacht

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Een droomvakantie van Nicolette van Dam, haar man Bas Smit en hun twee dochters viel bijna in het water. Toen het gezin door Frankrijk reisde en op hun nieuwe overnachtingsplek aankwam viel de locatie flink tegen.

Boomhut

De vakantie van het gezin begon in Disneyland Parijs. Daar hadden de twee dochters van Nicolette en Bas de tijd van hun leven, en na een paar dagen reden ze door naar het zuiden van Frankrijk. Daar gingen ze overnachten midden in de natuur, in een echte boomhut. Voor de meisjes natuurlijk een groot avontuur, maar ook voor de ouders bleek het een avontuur te zijn. Ze moesten namelijk even improviseren.

Vliegende mieren

Toen Nicolette en Bas de bedden in de boomhut gingen bekijken, zagen ze overal vliegende mieren zitten. Op het matras, onder het dekbed en zelfs tussen de handdoeken zaten de insecten. Nicolette wilde absoluut niet dat haar dochters in de bedden met insecten zouden slapen, en dus mochten de meisjes in het ‘grote bed’ van hun ouders. Nicolette paste er zelf nog bij, maar Bas moest op de grond slapen. Na die ‘horrornacht’ zat het gezin midden in de natuur te ontbijten, maar ook toen wisten de mieren het te verpesten. Op haar Instagram post Nicolette een filmpje van het ontbijt, waarin te horen is dat Bas roept: ,,Wat goor!” Blijkbaar zaten de vliegende mieren zelfs in de cornflakes.

Tags

BAS SMITINSECTENINSTAGRAMNICOLETTEVAKANTIEVAN DAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck