Insider: ‘Frank en Rogier vieren kerst niet samen’

Frank en Rogier
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Weer klapt een insider uit de school over de relatieperikelen van Frank en Rogier. Het stel kreeg een mediaverbod opgelegd en weigert updates te geven over hun breuk. Dit nemen vrienden van het stel maar al te graag over. Een ingewijde onthult dat een hereniging er voorlopig niet in zit: de mannen hebben besloten om kerst apart te vieren.

Onrust

Aan Weekend verklapt de insider dat Frank het heel erg naar zijn zin heeft als vrijgezel.

,,Die geniet er zo intens van dat er even geen onrust in huis is. We merken dat hij weer helemaal aan het landen is. Dat was de afgelopen maanden wel anders,” aldus de vriend van het stel.

,,Dat zie je vaak in relaties: als het eenmaal over is, beseffen mensen pas in wat voor een rare relatie zij leefde. Liefde maakt blind en doof, dat is werkelijk waar.”

LEES OOK:

‘Na Frank ook Rogier op een romantische date met andere man’

Eenzaam

Volgens de insider gaat het hartstikke goed met Frank sinds hij gebroken heeft met Rogier. Frank geniet van zijn tijd met vrienden en gaat regelmatig naar gezellige etentjes, vertelt de insider.

,,Frank heeft het al die jaren helemaal niet gezien. Nu hij wat meer afstand heeft, beseft hij pas hoe gelukkig hij ook zónder die jongen kan zijn. Frank is niet eenzaam. Die heeft iedere avond gezellige etentjes bij vrienden. Hij moet alle uitnodigingen voor iets gezelligs eerder afslaan.”

Net als Rogier, die eerder deze week een foto postte op Instagram waar hij het héél gezellig leek te hebben met een andere man. In eerste instantie werd gedacht dat dit om een romantische date zou gaan, maar de ‘haardvuur romance’ bleek gewoon een vriendenavondje te zijn.

Kerst

De exen hoeven niet te wachten op een romantische kerst-hereniging. Frank heeft al wilde plannen gemaakt waar Rogier niet in voorkomt. De insider vertelt dat zij afgesproken hebben om samen kerst te vieren.

,,Hij heeft al wel gezegd dat hij met kerst gezellig naar mij komt. Daar kijkt hij naar uit.”

Kan Rogier ook rekenen op een uitnodiging? ,,Nee zeg, dat gaat niet gebeuren. Zoals de kaarten nu liggen, is Frank met kerst alleen bij ons. Waar Rogier het gaat vieren, weet ik niet.”

Tags

BREUKFRANK EN ROGIERFRANK JANSENKERSTROGIER SMITUIT ELKAAR

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie