Insider onthult: Dit gebeurde er ECHT tussen Monique en Dre op Bonaire

Breuk Mo en Dre
Door: Eva Steins
17-03-2021

De breuk van Dre Hazes en Monique Westenberg houdt het Nederlandse nieuws al een week in de greep. Eerder liet Dre doorschemeren dat de bom op Bonaire barstte. Een ingewijde klapt uit de school en vertelt wat er precies gebeurde op het eiland…

Het is de tweede keer dat Dre en Monique een punt achter hun relatie zetten. Monique sloot Dre ruim een jaar geleden weer in de armen nadat hij een avontuurtje beleefde met Bridget Maasland. Onder één voorwaarde nam ze hem terug: hij moest zijn leven beteren. Dre gooide het roer om en was te afgelopen maanden niet weg te slaan uit de sportschool. Ook de alcohol zette hij aan de kant. Maar het is hem niet gelukt dat vol te houden…

Biertjes

Zoals Dre eerder al onthulde is de bom ontploft na een ruzie die ging over alcohol.

Volgens de bron sloeg de sfeer kort na de aankomst van Monique’s vader, Mathieu, al snel om. ,,Het was op het eerste gezicht gezellig. Er werd gegeten, maar ook veel gedronken. Samen met zijn schoonvader tikte hij aan de hotelbar de nodige biertjes weg.”

De ingewijde onthult dat Monique daar niet van gediend was. ,,Dat viel ook Monique op, die dat André voor de voeten wierp. Er volgde een gigantische ruzie. De sfeer bleef gespannen op het vakantieresort. Monique bleef erop hameren dat André moest minderen met drinken en zich ook moest houden aan andere afspraken die waren gemaakt.”

Vrijheid

In gesprek met Patty Brard noemde Dre ook deze ruzie als het einde van hun relatie. ,,Ik word lam en zij denkt dat ik iets heb gedaan, wat ik niet heb gedaan. En dat heb ik ook duidelijk aangegeven, en het gezeik bleef doorgaan”, onthult Dre.

Voor de zanger reden genoeg om zijn verloving af te breken. Voor de tweede keer zette hij Monique aan de kant, dit keer definitief.

Toch gaan er hardnekkige geruchten dat het verhaal anders in elkaar steekt. Zijn ‘goede vriendin’ Sarah van Soelen zou namelijk ook een groot aandeel gespeeld hebben in de breuk. Niet voor niets trok Dre bij terugkomst in Nederland direct in één huis met de influencer.

Ook gaan er geruchten dat de oorzaak van de ruzie op Bonaire niet alleen het alcoholgebruik was, maar dat Monique een opmerkelijke vondst deed in Dre’s bagage. Zij zou daar een tweede telefoon hebben aangetroffen die Dre gebruikt had om met zijn nieuwe vlam Sarah te chatten…

LEES OOK:

André Hazes op de foto met nieuwe vlam

Meer DenD