Insider: ‘Sylvie is verloofd voor de aandacht’

Sylvie Meis
Door: Tanja Brouwer
27-11-2019

Een enorme ring, waarschijnlijk tussen de 150.000 euro en 180.000 euro waard, zit sinds een paar weken om de vinger van Sylvie. Hoewel zij en kunstenaar Niclas Castello erg verliefd lijken, denken insiders dat de verloving een groot toneelstuk is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Gesponsord

Het is bekend dat Sylvie Meis van aandacht houdt. Ze post vaak foto’s van zichzelf op Instagram en komt graag op televisie. Dat laatste gebeurt de laatste tijd echter veel minder, want een paar van haar klussen bij het Duitse RTL gaan niet door. Voor de kleine diva erg vervelend, vooral omdat ze nu veel inkomsten misloopt. Op Instagram post ze steeds vaker gesponsorde kiekjes waarvoor ze dus geld krijgt en onlangs heeft ze ook de helft van haar appartement verhuurd.

Aandacht

Er wordt gefluisterd dat Sylvie door de verloren opdrachten er alles aan doet om op een andere manier geld te verdienen, en door aandacht te krijgen verdient ze geld. Weekblad Weekend sprak een insider en die denkt te weten wat er speelt. ,,Of ze haar trouwplannen om die reden door haar management heeft laten lekken, durf ik niet te zeggen”, zegt de bron. ,,Het zou me echter niet verbazen. En wat is er op tegen? Als influencer is het van levensbelang om veel publiciteit te generen.”

Een vriendin van Sylvie laat weten dat ze niet heel veel vertrouwen heeft in het voorgenomen huwelijk. ,,De liefde komt bij haar altijd te voet, maar verdwijnt meestal te paard. Om die reden wacht ik nog tot de lente voordat ik op zoek ga naar een jurk voor haar huwelijk.”

Sylvie en Niclas ontmoetten elkaar in juni, maar blijkbaar was het meteen raak. Vier maanden later waren ze verloofd. Wanneer het huwelijk moet gaan plaatsvinden is niet duidelijk.

Meer DenD