Insider verklapt: ZO nept Peter Gillis de boel

|||
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nadat Peter Gillis zijn parken tijdelijk sloot om een grote schoonmaak te houden, blijken de parken nog steeds smerig te zijn. In de serie Massa Is Kassa zien de chalets er netjes uit, wordt er goed schoongemaakt én lijkt het altijd druk te zijn. Hoe kan het dat het klachten blijft regenen? Een insider klapt uit de school…

Al lange tijd regent het klachten bij de vakantieparken van Peter Gillis. In de chalets troffen gasten vorig jaar poep, schimmel en bloed op de muur aan en de meubels vielen bijna uit elkaar. Peter sloot zijn parken tijdelijk om alles op te knappen, maar ook dat hielp niet. Het is er namelijk nog stééds een vieze bende.

‘Er wordt gevraagd voor figuranten’

En dat terwijl de parken op televisie goed onderhouden lijken te zijn. Hoe kan het dat we in Massa Is Kassa niets terugzien van alle viezigheid?

Volgens een insider nept Peter de boel. Wat we in Massa Is Kassa zien, zou namelijk helemaal niet echt zijn. ,,Zelfs met filmen wordt er gevraagd voor figuranten op een locatie (zodat het terras vol zit)”, vertelt de insider in gesprek met juicekanaal Realityfbi.

‘Er wordt NIET gefilmd op zijn parken’

Daarbij zou het programma Peter vertellen wat hij moet doen. ,,Hij zou voor het nieuwe seizoen gefilmd worden op een locatie. Vooraf werd er een heel draaiboek aan de locatie doorgegeven. Om zo laat komt Peter aan met een ander persoon, en dan gaan ze kopje koffie op het terras drinken.”

Ook blijkt er vaak helemaal niet gefilmd te worden op een Oostappen Vakantiepark, maar op Domein de Bever in Achel. ,,Dit is dus de locatie waar gefilmd is, en dus niet op één van zijn parken. Eén grote poppenkast”, aldus de insider, die een foto van de locatie deelt.

Tags

GILLISMASSA IS KASSANICOL KREMERSPETER GILLIS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck