Insider zegt dat prins Harry uitbrander krijgt van zijn oma Elizabeth

Prins Harry
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Als prins Harry binnenkort zonder zijn vrouw Meghan Markle Groot-Brittannië bezoekt dan wordt hij ook verwacht bij zijn grootmoeder. Koningin Elizabeth zou haar afvallige kleinzoon een uitbrander willen geven vanwege de politiek getinte opmerkingen over de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Volgens een insider bij het hof zou Harry de grens passeren ‘met zijn politieke uitspraken’ van wat is geoorloofd.

Op het matje

In een Britse krant wordt een bron geciteerd die zegt dat Harry zijn 94-jarige grootmoeder gaat bezoeken. ‘Aan de staf van Windsor is verteld om de voorbereiding te treffen in verband met de mogelijkheid dat Harry alleen op bezoek komt.”

Waarschijnlijk heeft de Britse vorstin de afspraak gemaakt bij de ‘scheidingsakte’ dat Harry zich onthoudt van politieke commentaren toen ze de oceaan overstaken. Harry en Meghan hebben onlangs, overigens in zeer bedekte termen, min of meer hun steun uitgesproken voor de Democratische presidentskandidaat Joe Biden.

Tenminste, daar leek het op.

Meghan

Ook biografe Penny Juror weet dat het stel ‘bruggen achter zich verbrand’ als ze politieke statements maken. Meghan is er inmiddels achter gekomen dat het Britse koningshuis geen springplank is om de samenleving te veranderen.

Meghan schijnt overigens al snel Harry te volgen naar Groot-Brittannië, omdat ze haar rechtszaak zou willen voorbereiden tegen de krant The Mail on Sunday.

LEES OOK: Meghan praat in podcast over haatzaaien en nepnieuws.

Ondertussen gaan Harry en Meghan verder met hun nieuwe leven in Santa Barbara (Californië), waar ze voor $14 miljoen een landhuis hebben gekocht.

Hoe gaat het met ze? Harry en Meghan hebben een deal met Netflix gesloten voor $100 miljoen. Simon Coldwell van America Got Talent zou ze wel willen helpen met hun tv-plannen.

Trollen

Verder hebben Harry en Meghan een bedrag van ruim €2 miljoen terugbetaald als tegemoetkoming in de renovatiekosten van hun voormalige woning Frogmore Cottage. Na 183 dagen verblijf in de USA zal hij daar waarschijnlijk ook belasting moeten gaan betalen.

Gisteren zei Meghan dat zij het afgelopen jaar is getroffen door een recordaantal trollen op het internet. Dat onthulde Meghan in een ‘mental health’-podcast met prins Harry. Ze riep, in het bijzijn van scholieren, een trauma of depressiviteit niet op te kroppen.

Prins Harry

Tags

DONALD TRUMPJOE BIDENKONINGIN ELIZABETHPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck