Intern onderzoek KLM vanwege lekken vluchtgegevens

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

KLM heeft aangekondigd een intern onderzoek te gaan voeren naar aanleiding van het lekken van de vluchtgegevens van Jeroen Rietbergen…

Luchtvaartmaatschappij KLM heeft besloten een intern onderzoek te gaan doen. Dit doet het bedrijf naar aanleiding van het uitlekken van de vluchtgegevens van Jeroen Rietbergen. Dat meldde het bedrijf op Twitter. De vluchtgegevens van Rietbergen lekten gisteren uit via verschillende juicekanalen. Hoewel veel mensen beweren dat Rietbergen naar de Verenigde Staten of Zuid-Afrika is gevlogen, is er nog geen officiële bevestiging. Wél is duidelijk dat hij naar het buitenland is. Mogelijk zou hij zich laten inchecken in een verslavingskliniek. Ook hier is geen bevestiging van.

Schandaal

Jeroen Rietbergen ligt de afgelopen dagen flink onder vuur vanwege zijn rol in het schandaal rondom The Voice of Holland. Tegen hem zijn negentien meldingen gedaan bij het programma BOOS, er wordt één aangifte tegen hem gedaan. Hij erkent dat er zaken fout zijn gegaan, maar ontkent zaken als aanranding ,,met klem”. Hij dacht dat de contacten die het betrof van twee kanten kwamen. Hij heeft spijt betuigd voor zijn daden. Hij legde per direct uit eigen beweging zijn werkzaamheden bij The Voice neer. Linda de Mol, zijn partner, verbrak kort erna haar relatie met hem.

Tags

JEROEN RIETBERGENKLMONDERZOEKTHE VOICE OF HOLLANDVERENIGDE STATENZUID-AFRIKA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck