Inzending Songfestival al bekend? ‘Het heeft een mega-rel veroorzaakt’

Songfestival inzending uitgelekt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er wordt volop gespeculeerd over de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival. Meermaals werd de naam van Maan genoemd, maar zij ontkende haar deelname. Rick Romijn zegt te weten wie er wél naar het Songfestival gaat…

Maan over Songfestival

Deze week ging het gerucht rond dat Maan naar het Songfestival zou gaan, maar die ontkende haar deelname. ,,Ik weet ook niet of ik het nu al zou willen”, zei ze in gesprek met RTL Boulevard. ,,Ik sluit het niet uit. Ik was er afgelopen jaar ook, dat was ook een megavette show. Maar om daar zelf te gaan staan… Nee, daar moet ik nog wel over nadenken.”

Wie gaat er dan wel?

Verder ging de naam van Jaap Reesema rond, maar ook hij zou niet naar het Songfestival gaan. Wie gaat er dan wel naar Turijn? Rick Romijn zegt het te weten. ,,Ons land wordt vertegenwoordigd door Lakshmi”, onthult hij in de Veronica Inside Ochtendshow. Maar volgens Romijn is er wel een grote rel aan vooraf gegaan.

,,Er is een mega-rel achter de schermen geweest. Want wie hadden er ook een plaat gemaakt voor het Songfestival? Armin van Buuren en Jaap Reesema. En die zijn door de AVROTROS afgeschreven. Het is echt een ongekende rel”, vertelt hij.

Tags

ARMIN VAN BUURENEUROVISIE SONGFESTIVALJAAP REESEMAMAANMAAN DE STEENWINKELONTHULDSONGFESTIVAL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck