Ireen en vriendin willen gezin stichten

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Hoewel Ireen Wüst nog altijd succesvol is op de schaatsbaan, kijkt ze uit naar het einde van haar carrière. Dan kan namelijk een volgende droom van haar in vervulling gaan: het stichten van een gezin.

Familiemens

De 32-jarige kan niet wachten tot ze samen met haar vriendin, en tevens schaatsster, Letitia de Jong (25) een kindje krijgt. ,,Na mijn carrière wil ik graag een kindje”, vertelt Ireen aan weekblad Story. ,,Ik ben pas 32 jaar dus ik heb nog een aantal jaren te gaan. Ik ben een echt familiemens en zou niets liever willen dan een gezin stichten.”

Hoewel Ireen de afgelopen jaren meerdere partners heeft gehad, weet ze zeker dat Letitia ‘de ware’ is. ,,Zij is echt mijn rots in de branding, die er altijd voor me is: ook op momenten dat het minder gaat. Ze steunt me onwijs en houdt onvoorwaardelijk van me.”

Biseksueel

In het voorjaar van 2017 werd bekend dat Ireen en Letitia een relatie hebben. Samen waren ze op vakantie op Cuba, en ze deelden veel foto’s samen. Haar management heeft vervolgens de relatie bevestigd. Ireen heeft eerder in het sporttijdschrift Helden laten weten geen voorkeur te hebben voor mannen of vrouwen. ,,Ik val op de persoon zelf, het geslacht speelt daarbij geen rol.”

 

Tags

FAMILIEGEZINIREEN WÜSTKINDERENRELATIEZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck