Is Anna Nooshin samen met déze BN’er? ‘Zoenend gespot’

Anna Nooshin heeft een nieuwe liefde
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Anna Nooshin lijkt na de breuk met Nassmim Zeta weer aan het daten geslagen te zijn. Volgens Yvonne Coldeweijer had Anna gisteren een date met een andere BN’er in een restaurant. ,,Ze zijn wéér zoenend gespot.”

‘Aparte match’

,,Toen ik dit voor het eerst hoorde dacht ik dat iemand mij in de zeik zat te nemen, maar gisteren zijn ze weer zoenend bij een restaurant gespot”, schrijft Yvonne Coldeweijer in Instagram Stories. Over wie gaat dit? ,,Anna Nooshin en Thijs Boermans.”

Coldeweijer noemt het zelf een ‘aparte match’. ,,Maar ach, wie ben ik om daarover te oordelen. Dus veel geluk tortelduifjes.”

Avontuurtje

Onlangs gonsde het nog van de geruchten dat Thijs tijdens de opnames van Expeditie Robinson een avontuurtje met Rose Bertram had beleefd. Rose ontkent de affaire in alle toonaarden, maar Thijs leek het in zijn podcast wél te bevestigen. In ieder geval is het ‘avontuurtje’ niet uitgelopen op een relatie, want Thijs zou zijn pijlen inmiddels op Anna hebben gericht.

Klap

Anna maakte zo’n vijf maanden geleden bekend dat zij en Nassim Zeta na vier jaar uit elkaar zijn. Anna en Nassim verloofden zich in april 2019 en maakten in juni een einde aan de relatie. De breuk was een grote klap voor Anna. ,,Ik hou heel veel van hem en ik zal altijd dankbaar zijn voor de mooie jaren samen”, schreef ze destijds op Instagram.

Tags

ANNA NOOSHINNIEUWE VRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck