Is de ‘juice’ van Yvonne Coldeweijer binnenkort opgedroogd? ‘Ze wordt aangeklaagd’

Yvonne straks zonder juice verder?
Door: Charlotte Wijnen
03-11-2021

Yvonne Coldeweijer weet elke BN’er te raken met haar ‘juice’, maar vermoedelijk gaat dat niet lang meer duren. Hoewel Yvonne steeds meer mensen zo ver krijgt om al haar sappige roddels te lezen, is het volgens Evert Santegoeds afwachten tot ze wordt aangeklaagd.

Hoe lang houdt Yvonne dit vol?

Yvonne Coldeweijer, die zichzelf ook wel Alberta Verlinde noemt, werd de afgelopen maanden bekend door haar sappige roddels over André Hazes. De roddels plaatst ze op haar eigen juicekanaal Life Of Yvonne.

Maar volgens Evert Santegoeds, hoofdredacteur van weekblad Privé, bevindt Yvonne zich op gevaarlijk terrein. ,,Het is nog maar zien of ze het veertig jaar zo volhoudt, en dat doe je niet door alles zomaar de wereld in te pleuren”, vertelde hij in de 538 Ochtendshow.

Rechtszaak aanspannen

Dat haar roddels sappig zijn en mensen het maar al te graag willen lezen, kan Santegoeds niet ontkennen. ,,Maar het is wachten op de eerste BN’er die een rechtszaak aanspant”, meent hij. ,,Ik heb vorig jaar een rechtszaak van Bridget Maasland gehad en dat heeft mij geloof ik 12.000 euro gekost.”

Bridget eiste een schadevergoeding van 7.500 euro en een rectificatie van het artikel waarin Privé beweerde dat ze in 2014 ‘een intieme nacht’ beleefde met André Hazes. Santegoeds won de rechtszaak, maar de kosten voor advocaten en dergelijke liepen enorm hoog op.

Yvonne, die haar roddels vooral richt op André Hazes, kan volgens Santegoeds zomaar dezelfde rekening krijgen. Is het binnenkort dan toch einde verhaal voor de juicekanalen?

Meer DenD