Is dít de Nederlandse kandidaat van het Eurovisiesongfestival?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Voor de camera’s van RTL Boulevard vertelt zangeres Numidia dat ze een liedje gaat insturen voor het Eurovisiesongfestival. Wordt zij de Nederlandse kandidaat dit jaar?

Eén ding dat zeker is, is dat de zangeres moet opschieten. Ze heeft namelijk nog minder dan een week de tijd om haar liedje in te sturen; de deadline is op 30 september. Naar verwachting wordt de Nederlandse afgevaardigde voor het songfestival half december gekozen.

Kinderdroom

Numidia is bekend geworden bij het grotere publiek door haar deelname aan programma De Beste Zangers. Ze vertelt nu tegen RTL Boulevard dat ze het wel ziet zitten om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Zweden.

“Ik zou heel graag willen meedoen aan het Songfestival. Dat is een kinderdroom van mij die uit moét komen. Ik ga wel een liedje insturen.” De zangeres is groots fan van het muzikale evenement. “Ik volg het elk jaar sinds ik klein ben.” Het is dan ook geen verrassing dat Numidia voor het nummer ‘Arcade’ heeft gekozen in de meest recente uitzending van De Beste Zangers. 

Tags

NUMIDIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck