Is DIT de nieuwe lover van Gaby Blaaser?

Door: Charlotte Wijnen
07-06-2021

Gaby Blaaser viert vandaag haar 35ste verjaardag, maar dat doet ze niet alleen. Op Instagram deelt de actrice een foto dat ze proost met een cocktail. Maar van wie is die andere hand?

Het lijkt erop dat Gaby haar nieuwe lover nog even geheim wil houden, maar de mysterieuze man deelt gewoon open en bloot dat hij met de actrice is…

Romantisch etentje?

Op Ibiza geniet Gaby van een lekker drankje. Hoewel ze niemand heeft getagd in haar Instagram Stories, is Instagramaccount Life of Yvonne erachter gekomen met wie Gaby het moment deelt.

Danny Volker is namelijk de man die de story van Gaby repost. Gisteravond liet Danny ook al weten in zijn Instagram Stories dat hij klaar is voor het avondeten. De hartjes-emoji die hij erachter plaatst, vermoedt dat het om een romantisch etentje gaat.

Perfecte match

Of Gaby écht de liefde gevonden heeft, moeten we nog even afwachten. Maar dat de twee bij elkaar passen is wel duidelijk. Op de Instagram van Danny Volker is te lezen dat hij personal trainer is, wat natuurlijk een perfecte match zou zijn voor Gaby. Ook is te zien dat ze elkaar volgen én Gaby liked regelmatig de berichten van Danny.

Meer DenD