Is dit de nieuwe trend in Hollywood?

Door: Tanja Brouwer
30-01-2019

Het kan natuurlijk gewoon toeval zijn, maar er lijkt een nieuwe trend in Hollywood te ontstaan. Dat het dochtertje van Angelina Jolie en Brad Pitt, Shiloh, liever als jongetje door het leven gaat en zelfs een hormoonbehandeling is gestart om echt een ‘hij’ te worden is al langer bekend. Maar nu kleden meer Hollywoodsterren hun zonen als dochters en hun dochters als zonen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Charlize Theron

Zoon Jackson van Charlize Theron is tien jaar oud. Het jongetje heeft een duidelijke voorkeur voor meisjeskleding. Begin dit jaar vierde de beroemdheid zijn verjaardag in Disneyland. Daar zijn foto’s genomen van Jackson waarop hij straalt in meisjeskleding. Jackson draagt al langer meisjeskleding. Vanaf dat hij een jaar of vijf was, lijkt hij een voorkeur te hebben voor vrolijke kleding.

Naomi Watts

Ook een van de zonen van Naomi Watts heeft een voorkeur voor meisjeskleding. Op haar Instagram laat de actrice duidelijk zien ontzettend trots te zijn op Kai. Ze moest vaak foto’s van hem samen met zijn broer.

Megan Fox

Megan Fox postte twee jaar geleden een foto van haar twee zoons. Het is zeldzaam als Megan een kiekje van haar kinderen plaatst, en in plaats van dat de fans het prachtig vonden haar kinderen te zien, kreeg de actrice veel kritiek. Haar zoons werden volgens velen gekleed als meisje! Bij de foto schreef ze ‘Babes’, wat natuurlijk de ophef alleen maar erger maakten. Gelukkig lijken de twee kinderen er zelf totaal geen problemen mee te hebben om er als ‘meisje’ uit te zien.

View this post on Instagram

Babes

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Meer DenD