Is DIT de villa van Simon Keizer op Ibiza?

Is dit de geheime villa van Simon Keizer?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na de laatste shows met Nick Schilder kocht Simon Keizer een villa op Ibiza. Waar het huis precies staat is niet bekend, maar het zou gaan om dít optrekje…

Simon kocht in 2022 een villa op Ibiza om samen met zijn gezin bij te komen. Het zou gaan om een villa met zwembad en grote oprijlaan. Het optrekje biedt daarnaast prachtig uitzicht over Ibiza-stad.

Villa

Toen naar buiten kwam dat Simon een villa op Ibiza had gekocht, gingen er geruchten dat de zanger naar het eiland zou emigreren. ,,Hij is van plan om na het Nick en Simon-verhaal te gaan verhuizen met zijn gezin naar het eiland”, meldde Juicechannel destijds op Instagram. Toch blijkt dat het gezin nu, jaren later, nog steeds in Volendam woont.

De villa van Simon Keizer.

Single

Afgelopen weekend was Simon ook in Spanje te vinden. Dit keer verbleef hij niet op Ibiza, maar in Sotogrande om een bruiloft van goede vrienden bij te wonen. Simon was niet alleen een gast op de bruiloft, maar trad ook op. Hij zong zijn nieuwste single Ik zeg het te weinig.

Nick Schilder

Hoewel Nick en Simon allebei hun eigen weg zijn gegaan, hebben de twee nog steeds contact met elkaar. ,,We volgen elkaar op afstand, soms appen we”, vertelde Simon onlangs in het AD. Hij is ’trots’ dat Nick ook succes heeft als solo-artiest. ,,Volgende week ga ik naar zijn show.”

Naast een nieuwe single, staat er voor Simon ook een theatertournee op de planning. ,,Ik voel niet alleen de behoefte om die muziek te delen, maar ook om het uit te leggen. Daarom ga ik vanaf februari het theater in, waar ik de liedjes kan voorzien van context. Ik zeg het te weinig gaat bijvoorbeeld over vriendschap.”

Tags

SIMON KEIZER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck