Is dit de ware reden van Ferry’s vertrek bij GTST?

Door: DitjesenDatjes
21-08-2020

Ferry Doedens moet afscheid nemen van zijn collega’s bij GTST, naar verluidt omdat hij de coronamaatregelen meerdere keren heeft overtreden. Weekblad Party denkt dat er een andere reden is: Ferry zou wederom drugs gebruiken.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Terugval?

In 2015 moest Ferry de soap al eens verlaten omdat hij van de producent moest afkicken van zijn cocaïneverslaving. Hij werd op non-actief gezet en de acteur ging hard met zichzelf aan de slag. Het lukte Ferry om clean te worden, maar volgens Party is er kans dat hij is teruggevallen. Het blad oppert dat dit mogelijk de echte reden is van zijn vertrek bij GTST.

,,Dat Ferry zelf begint over het niet nakomen van afspraken en het een lastige situatie noemt, doet bij veel mensen op social media een alarm-bel afgaan”, schrijft Party. ,,Verontrust vraagt men zich af of Ferry misschien weer voor de cocaïne is gevallen.” Het blad schrijft over het wilde weekend dat Ferry en Gordon onlangs samen hebben beleefd.

Lees ook
‘Feestje Gordon nekslag voor Ferry Doedens’

Niet bevestigd

De twee postten een foto op sociale media en hielden zich niet aan de 1.5 meter afstand die door de overheid is opgelegd. Maar dat is volgens Party niet het enige wat Ferry en Gordon misschien fout deden: het blad suggereert dat het zou kunnen dat ze samen drugs hebben gebruikt. Gordon is al een tijdje clean, maar hij heeft laten weten het moeilijk te vinden om van de drugs af te blijven. ,,Het is voor beide heren te hopen dat er geen sprake is van een terugval nu ze beiden zo krachtig van hun verslaving af zijn gekomen”, aldus Party.

Uiteraard heeft Ferry niets bevestigd, en zou het zomaar kunnen zijn dat de acteur helemaal geen drugs heeft gebruikt, maar alleen moeite had met het naleven van de corona-maatregelen….

Meer DenD