Is Eloise ZWANGER?

Verwacht Eloise eerste kindje?
Door: Charlotte Wijnen
09-03-2022

Een vriendin van Eloise van Oranje heeft een opmerkelijke story geplaatst op Instagram. Ze vertelt dat de geruchten waar zijn en dat ze samen een baby verwachten. Is Eloise ZWANGER?!

,,Ja, de geruchten zijn waar. Elo en ik verwachten een baby”, schrijft vriendin Joann van den Herik in Instagram Stories met een foto samen met Eloise.

Een project?

Vermoedelijk bedoelt Joann hier niet een échte baby, maar wellicht een gezamenlijk project waar de twee druk mee zijn. Wat dat precies inhoudt zullen we nog even moeten afwachten.

Vriendje van Eloise

In november afgelopen jaar liet Eloise nog weten een vriendje te hebben. ,,Ja, ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy maar wil er niet te veel over loslaten”, onthulde ze destijds in LINDA.meiden.

Eloise was helemaal niet op zoek was naar een relatie. ,,Eigenlijk ben ik geen relatietype, ben snel op iemand uitgekeken. Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ‘Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed.”

Wie de gelukkige jongen is hield Eloise vanaf het begin al geheim. Wel ging er vorig jaar een foto rond op social media waarbij ze aan het zoenen was met een jongen genaamd Floris.

Meer DenD