Is Famke Louise zwanger?

Door: Tanja Brouwer
01-08-2019

Model en zangeres Famke Louise post een hele opmerkelijke foto op Instagram. Tenminste, dat vinden haar volgers. Famke poseert namelijk met een hand op haar buik, en volgens een aantal mensen kan dat maar één ding betekenen: ze is zwanger!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ronnie

Een van de reacties luidt ‘Zwanger?’. Dat bericht is meer dan 500 keer geliked en tientallen mensen hebben erop gereageerd. ,,Het zal me niet verbazen als het van Ronnie is”, schrijft iemand. Hij verwijst daarmee naar de nogal vage relatie van Ronnie Flex en Famke Louise. Het is duidelijk dat er iets is tussen de twee BN’ers, maar zelf zeggen ze er weinig over. ,,Dat is precies wat ik dacht toen ik naar deze foto keek!”, schrijft een ander.

Foodbaby?

Er zijn ook een aantal volgers die zich meer in het verhaal van de zwangerschap verdiepen en onderzoeken of het waar kan zijn. Een volger reageert: ,,Ze kan niet zwanger zijn. Vandaag plaatste ze nog een storie waarin ze rauwe Sushi at.” Een ander schrijft daar weer onder dat het daar waarschijnlijk gewoon een ‘foodbaby’ is. Dat is een opgezwollen buik nadat je veel hebt gegeten, waardoor het lijkt dat je zwanger bent.

 

Meer DenD