Is Jutta Leerdam gesmolten voor deze collega-schaatser?

Is Jutta weer verliefd?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jutta Leerdam maakte afgelopen zomer bekend dat zij en Koen Verweij uit elkaar zijn. Hoewel ze pas net vrijgezel is, gaan er nu alweer geruchten rond dat ze haar hart is verloren aan een andere collega-schaatser…

Na de breuk met Koen, werd Jutta voortdurend gespot met haar collega-schaatser Dai Dai N’tab. Er gingen voor lange tijd geruchten rond dat de twee het meer dan gezellig met elkaar hebben. Hoe dat zit? ,,Hoewel Jutta inderdaad geregeld over de vloer komt bij N’tab, zijn de twee echt alleen maatjes”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

‘Happy in love’

Toch zou Jutta niet meer vrijgezel zijn. Volgens de roddelkoningin heeft Jutta haar hart verloren aan een andere schaatser. ,,Jutta is momenteel helemaal happy in love met shorttracker Jasper Brunsmann!”

Hoewel ze hun relatie nog niet aan de grote klok willen hangen, zouden velen het al door hebben dat de twee voor elkaar gevallen zijn. ,,Het schijnt dat het hele Thialf de twee gewoon doorheeft.”

Moeilijke tijd

Jutta vertelde een paar maanden geleden dat ze het moeilijk heeft gehad tijdens de breuk met Koen. ,,Het speelde ook echt wel al maanden, ook tijdens het vorig seizoen dat het niet heel lekker ging”, vertelde ze aan RTL Boulevard. ,,Het is wennen nog steeds, als je heel erg je leven met iemand deelt en dan niet meer, is dat opeens heel anders.” Gelukkig voor Jutta heeft haar verdriet plaatsgemaakt voor nieuw liefdesgeluk!

Tags

JUTTA LEERDAMNIEUWE LIEFDENIEUWE VRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck