Is Marco Borsato bezig met een comeback?

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Het valt Juicekanaal Reality FBI op dat Marco Borsato voor het eerst na twee jaar zijn profielfoto op Instagram heeft veranderd. Zou hij bezig zijn met een comeback?

“We hebben gemerkt dat Marco Borsato z’n profielfoto heeft gewijzigd. Comeback aanstaande?”, plaatst het account bij een story met zijn nieuwe profielfoto. Ook zijn oude foto heeft het account erbijgezet. “Dit was de vorige foto die er al sinds maart 2021 stond.”

Publiciteitsstunt

Vaak als artiesten met nieuwe muziek gaan komen, veranderen zij als publiciteitsstunt iets aan hun Instagram profiel. Zo verwijderde André Hazes en Bibi Breijman dit jaar alle content van hun account, om op deze manier aandacht te vragen voor hun nieuwe singles.

Het zou goed kunnen zijn dat dit nu voor Marco ook geldt. Vanaf het moment dat hij in opspraak is gekomen heeft het grote publiek niks meer van hem gehoord. Zijn laatste Instagrampost was ook in 2021. “Comeback of niet, verdient Marco Borsato volgens jou een terugkeer op het podium?”, vraagt het Juicekanaal aan haar volgers. 67% van de volgers heeft ‘ja’ gestemd, en de rest ‘nee’.

Tags

MARCO BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck