Is reis naar Cariben ‘horrortrip’ voor Amalia?

Horrortrip voor Amalia?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prinses Amalia maakt momenteel haar eerste officiële reis met haar ouders. Ze zijn afgereisd naar de Cariben en overal worden ze met open armen ontvangen. Ook Amalia zegt het naar haar zin te hebben en gaat met de voetjes van de vloer, maar volgers vermoeden dat de prinses het helemáál niet naar haar zin heeft. ,,Arme Amalia, dit is een horrortrip voor haar.”

Het bezoek van Amalia begon op Bonaire, waar ze onder meer naar de slavenhutjes bij Witte Pan ging en sprak met eilandbewoners over onder meer klimaatverandering en armoede. Vervolgens reisde ze af naar Aruba en daarna naar Curaçao, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba. Afgelopen weekend sloten ze het bezoek aan Curaçao spectaculair af: de koninklijke familie bezocht het Tumba Festival, waar vooral Máxima de show stal.

‘Verloren en ongemakkelijk’

In een filmpje dat is gedeeld door het koninklijk huis zien we Máxima, Willem-Alexander en Amalia dansen tussen de lokale bevolking. En terwijl Máxima het enorm naar haar zin lijkt te hebben, staat Amalia er volgens volgers ‘verloren’ bij. ,,Ze ziet er zo verloren uit, voelt zich mega ongemakkelijk”, reageert een volger onder het bericht op Instagram. Een andere volger zegt zelfs teleurgesteld te zijn in Máxima. ,,Zo jammer dat een moeder zich niet wegcijfert voor haar kind in deze situatie. Amalia moet in de aandacht staan niet haar moeder. Ik ben erg teleurgesteld in Máxima.”

‘Horrortrip’

Volgers vermoeden zelfs dat deze reis een ‘horrortrip’ is voor Amalia. ,,Arme Amalia. Dit is een horrortrip voor elke introvert”, schrijft iemand. Een andere volger heeft medelijden met de prinses. ,,Ik heb te doen met Amalia. In Nederland moet ze leven onder strenge bewaking, kan ze géén gewoon studentenleven leiden. Op deze reis zal er ook wel goede bewaking zijn maar lijkt het mij voor haar angstig om steeds tussen die feestende, hossende mensen in te moeten staan. Ik denk dat ze één avond festival ook wel genoeg had gevonden, maar het blijft aan de gang. En dan heb je ook nog zo’n moeder als Máxima… Ik hoor mijn dochter denken, nou mam beetje rustig. Wat zal ze blij zijn als deze reis voorbij is. Respect voor haar!”

Tags

AMALIACARIBENMAXIMAWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie