Is relatie Wendy en Erland nog te redden?

Door: DitjesenDatjes
06-02-2019

Hoewel Erland en Wendy zelf niet spreken van een huwelijkscrisis, en vooral benadrukken dat ze aan hun relatie aan het werken zijn, lijkt het toch de verkeerde kant op te gaan. Weekblad Story meldt namelijk dat Erland is gestopt met zijn trouwring dragen.

Reizen

De twee komen al een aantal weken niet meer voor op elkaars Instagrampagina, en ook slaapt Erland regelmatig in zijn appartement, waar tevens zijn studio in gevestigd zit, in Amsterdam. Wendy slaapt dan in de echtelijke villa in Nigtevecht. Buren lieten eerder weten dat de auto van Erland er wel regelmatig staat.

Al het nieuws rondom de relatiecrisis heeft er flink ingehakt bij zowel Wendy als Erland. Volgens Story verbleef Wendy daarom de laatste week van januari samen met een vriendin op Ibiza. Toen ze terugkwam pakte Erland zijn koffers om samen met een oud-collega naar het Midden-Oosten te gaan. Echt veel communicatie is er dus niet tussen de twee.

Dochter

Op hun sociale media posten de twee de laatste tijd opvallend veel foto’s en filmpjes van dochter Lizzy. Het beroemde koppel wil duidelijk alles op alles zetten om hun dochter niet de dupe te laten zijn van hun huwelijksproblemen.

 

 

Meer DenD